Burendag met Kinderrommelmarkt 10.00-13.00 uur

We sluiten al een aantal jaren aan bij dit landelijke initiatief en organiseren dit jaar een Kinderrommelmarkt: kinderen mogen op hun zelf mee genomen matje of kleedje hun waar ter koop aanbieden. Uiteraard zijn de kinderen van de zondagsschool uitgenodigd om mee te doen aar er liggen ook kontakten met de basisscholen uit  de buurt. Opgeven kan bij secretaris@parkkerk.nl Br. Alex Huygen heeft deze mooie poster gemaakt. Die staat op de Facebook-pagina van de Parkkerk en op de website.

sep 25 2021

Categorie