Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Samenkomst met da. Gonda Gelling

5de zondag 40 dagentijd Na de dienst koffie en ontmoeting. De dienst is ook te zien via de livestream (zie bij media op deze site)

Johannes de Heer middag in Noordbergum

Een middagdienst samen met de broeders en zusters uit Noordbergum een Johannes de Heer dienst. Locatie baptisten gemeente Noordbergum. Thema; Ik schaam mij het evangelie niet.

Seniorenmiddag

Paasviering; ds. Henk Wieringa is gastspreker.

Unie/ABC regioavond Noord

Regioavond Noord wordt gehouden in de Stadskerk De Wijngaard; Mr. P.J. Troelstraweg 147a, Leeuwarden coördinator Wouter Bandstra De inloop is 19.30 uur, start van de avond 20.00 uur.

filmavond

De avond begint om 19:30 met een bakje koffie of thee, tussen 20:00 en 21:00 tonen we de film. Na afloop is er ruimte om met elkaar te praten over […]

Inleveren kopij voor het Erf

Tot zondag 17.00 uur kun je kopij inleveren. Graag versturen naar nieuws@parkkerk.nl onder vermelding “kopij Erf”.

Samenkomst met ds Roger Dragstra

6de zondag 40 dagentijd Na de dienst koffie en ontmoeting. De dienst is ook te zien via de livestream (zie bij media op deze site)